Sharm Wonders është një nga kompanitë kryesore të udhëtimeve aventureske që menaxhon nevojat tuaja për udhëtime. Pavarësisht nëse jeni një grup studentësh, operator turistik ose grup me interes të veçantë, patjetër që do të shijoni turnet e organizuara plotësisht me çmimin më të mirë dhe gjithashtu do të keni shërbim personal që na bën të ndryshëm nga turma. Ne jemi një kompani egjiptiane dhe britanike që sapo filloi në 2013; megjithatë, nga kjo periudhë e shkurtër kohore, ne kemi vendosur tashmë nivelin më të lartë të integritetit dhe besueshmërisë nëpërmjet besimit dhe besnikërisë së klientëve tanë të vlefshëm.
Sharm Wonders përbëhet nga staf miqësor që ka më shumë se shtatë vjet përvojë pune në këtë fushë. Ata janë të trajnuar mirë për të ofruar marrëdhënie të klasit botëror të shërbimit ndaj klientit që rrjedh nga përvojat e tyre në shërbimin e kompanive të mëdha. Ne po ofrojmë përvoja të shkëlqyera në shumëllojshmërinë e ndryshme të aventurave si turne, udhëtime ditore, safari në shkretëtirë, transferime në aeroport, udhëtime detare dhe gjëra të tjera të ndryshme për të bërë në Sharm el-Sheikh , Kajro, Hurghada, Luxor dhe pjesën tjetër të Egjiptit. Objektivi parësor i kompanisë është të ofrojë një shërbim të shkëlqyer për klientët tanë në mënyrë që të ofrohet kënaqësia 100% e mysafirëve.
Kishim dëgjuar kaq shumë histori zhgënjyese të njerëzve që vuanin, humbnin paratë e tyre dhe nuk u jepej dita që u ishte premtuar. Ne donim një qasje të ndryshme dhe besojmë se çdo udhëtim që bëni është pjesë e kujtimeve më të mrekullueshme që mund të ndani me njerëzit e tjerë. Ne e kuptojmë rëndësinë e provimit të përvojës së lartë të udhëtimit që mund të ofrojë rehati dhe kënaqësi për mysafirin tonë. Ne jemi të specializuar duke punuar në turne, ekskursione dhe fusha udhëtimi në mënyrë që pritshmëritë e mysafirëve tanë të përmbushen dhe madje të tejkalohen. Ne jemi gjithashtu të përkushtuar për të krijuar marrëdhënie të mira me klientët, që është qendra e besueshmërisë së mysafirit tonë dhe në këmbim, ky besim bëhet themeli dhe mbështetja e kompanisë për të ofruar vazhdimisht shërbimet e jashtëzakonshme.
Me kaq shumë udhëtarë që bëjnë rezervime online, ekskursionet e njohura shiten herët, prandaj mos prisni derisa të jeni në Sharm El Sheikh për të bërë rezervimet tuaja. Përfitoni nga shërbimi ynë i lehtë për t'u përdorur, i operuar për ju nga Sharm Wonders.
Ne do të kujdesemi për gjithçka!
Planifikoni udhëtimet, turnetë, ekskursionet dhe transfertat tuaja ditore duke i zgjedhur ato nga faqja jonë e internetit dhe zbuloni leje, shfaqje dhe destinacione emocionuese!
why Sharmwonders.com

Kujdesi ndaj klientit 24/7

24 orë në ditë, 7 ditë në javë për të ofruar nivelet më të mira të shërbimit ndaj klientit dhe për t'u marrë me çdo problem apo problem të mundshëm që mund të kenë klientët tanë. Ne jemi këtu për të shërbyer. Na kontaktoni

Asnjë shtesë e fshehur

Tarifat tona përfshijnë të gjitha taksat, tarifat e shërbimit dhe JO tarifa rezervimi.

Pagesë e Sigurt

Ju paguani përmes PayPal. Ne nuk trajtojmë informacionin e kartës suaj të kreditit.

Zbritje në grupe

Largoni stresin e udhëtimeve në grup me opsionet tona të dobishme. Ne ofrojmë zbritje speciale për familjet, miqtë dhe grupet e shkollave.

paypal

THINGS TO DO IN SHARM EL SHEIKH

Ekskursione në Kajro | Udhëtime ditore në Kajro dhe Piramidat

Ekskursione në Kajro

Ekskursione në Luxor | Udhëtime dhe turne ditore nga Egjipti

Ekskursione në Luxor

Udhëtime|Ekskursione|Udhëtime dhe gjëra për të bërë në Sharm el Sheikh

Ekskursione Sharm

Ekskursione, turne dhe udhëtime ditore në Hurghada

Ekskursione në Hurghada

Udhëtime Detare | Zhytje | Snorkeling | Sportet ujore dhe gjërat për të bërë në Sharm el Sheikh

Turne në Detin e Kuq