Go Karting - Ghibli Raceway

Availability every day
Pickup Time 12:00 PM
Duration 1 hours approximately
Go Karting - Ghibli Raceway

Go Karting - Ghibli Raceway

Our Service includes

 • Të gjitha transfertat me furgon me kondicioner.
 • Udhëzues për të folur anglisht.
 • Helmeta dhe suita për drejtimin e automjeteve.
 • Të gjitha taksat dhe tarifa e shërbimit

Shërbimi nuk përfshin

 • Shpenzimet personale
 • Çdo tarifë shtesë që nuk përmendet në program

Additional Information

 • Gjatësia e pistës: 569 M
 • Shpejtësia e makinës: 80 km/h
 • Motori 6.5 kuaj fuqi.
 • Makina speciale per femije.

Do you need more details? call or email us

 • +201025566717
 • Info@sharmwonders.com

Ghibli Raceway - Shko Karting Reviews

Write Review
15 min
from £ 40.00
20 min
from £ 50.00
Choose travel date
15 min
20 min

Terms of Service

Check here to indicate that you have read and agree to the terms of us
why Sharmwonders.com

Kujdesi ndaj klientit 24/7

24 orë në ditë, 7 ditë në javë për të ofruar nivelet më të mira të shërbimit ndaj klientit dhe për t'u marrë me çdo problem apo problem të mundshëm që mund të kenë klientët tanë. Ne jemi këtu për të shërbyer. Na kontaktoni

Asnjë shtesë e fshehur

Tarifat tona përfshijnë të gjitha taksat, tarifat e shërbimit dhe JO tarifa rezervimi.

Pagesë e Sigurt

Ju paguani përmes PayPal. Ne nuk trajtojmë informacionin e kartës suaj të kreditit.

Zbritje në grupe

Largoni stresin e udhëtimeve në grup me opsionet tona të dobishme. Ne ofrojmë zbritje speciale për familjet, miqtë dhe grupet e shkollave.

paypal

THINGS TO DO IN SHARM EL SHEIKH

Ekskursione në Kajro | Udhëtime ditore në Kajro dhe Piramidat

Ekskursione në Kajro

Ekskursione në Luxor | Udhëtime dhe turne ditore nga Egjipti

Ekskursione në Luxor

Udhëtime|Ekskursione|Udhëtime dhe gjëra për të bërë në Sharm el Sheikh

Ekskursione Sharm

Ekskursione, turne dhe udhëtime ditore në Hurghada

Ekskursione në Hurghada

Udhëtime Detare | Zhytje | Snorkeling | Sportet ujore dhe gjërat për të bërë në Sharm el Sheikh

Turne në Detin e Kuq