TOP EXCURSIONS IN SHARM EL SHEIKH

FIND MORE EXCURSIONS

Turne Privat në Kajro nga Sharm - Ekskursion 1 ditor

Turne privat në kajro nga sharm el sheikh

16hours
Keni mundësinë të përshtatni itinerarin tuaj dhe të kaloni turneun tua... read more
Udhëtim gjysmë nëndetëse në Sharm el Sheikh

Ekskursion gjysmë nëndetësesh në sharm el sheikh

2hours
Kaloni dy orë në një gjysmë-nëndetëse dhe zbuloni mrekullitë nënujore... read more
Udhëtim me varkë me banane në Sharm el Sheikh

Varkë me banane sharm el sheikh

0hours
Asnjë ditë në plazh nuk mund të jetë e plotë pa argëtimin dhe adrenali... read more
Ekskursion në malin Sinai dhe Shën Katerina nga Sharm

Ekskursion në malin sinai nga sharm

14hours
Mali Sinai, i njohur si Mali i Moisiut, sigurisht që nuk është një udh... read more
Ekskursion Petra me traget nga Sharm El Sheikh

Petra me varkë nga sharm el sheikh

22hours
E ndërtuar në shekullin e 6-të para Krishtit nga Nabataeans, Petra shp... read more
Vizita e qytetit të Sharm El Sheikh

Turne per vizite ne sharm

3hours
Shumica e njerëzve vizitojnë qytetin shumë modern të Sharm el Sheikh p... read more
Ekskursion në Manastirin e Shën Katerinës dhe qytetin Dahab nga Sharm

St.cathrine & qyteti dahab

11hours
Filloni ditën tuaj duke vizituar Manastirin e Shën Katerinës - pikëris... read more
Turne Luxor nga Hurghada Udhëtim 1 ditor

Turne ditore ne luxor nga hurghada

18hours
Shijoni një udhëtim të paharrueshëm ditor nga Hurghada në Luxor për të... read more
Ekskursioni i Dolphina Park (Delphin Show & Not with Delphins in Sharm)

Ekskursione me delfinët 2x1 shfaqje e delfinëve dhe not me delfinët

3hours
Shijoni përvojën tonë të plotë të parkut Dolphina dhe merrni mundësinë... read more
Ekskursion në Kajro me avion nga Sharm el Sheikh Tur 1 ditor

Turne në kajro nga sharm el sheikh me avion

16hours
Nëse keni vetëm një udhëtim kur jeni këtu në Egjipt, le të jetë në Kaj... read more
Not me delfinët Ekskursion në Sharm el Sheikh

Not me delfinët sharm el sheikh

2hours
Për shumë njerëz shansi për të notuar me delfinët është një ambicie ap... read more
Sport ujor Sharm el Sheikh (3 udhëtime në 1)

Sport ujor sharm el sheikh (3 ekskursione në 1)

2hours
Ejani dhe bashkohuni me aventurën tonë të sporteve ujore në Sharm El S... read more
Turne Luxor me avion nga Sharm- -Ekskursion 1 ditor

Luxor nga sharm el sheikh me fluturim - udhëtim 1 ditor

15hours
Turne Ditore ne Luxor nga Sharm by Air. Shijoni Luxor Tour nga Sharm E... read more
Turne në Kajro me Trainer nga Sharm Ekskursion 1 ditor

Udhëtim i plotë ditor i kajros me autobus nga sharm el sheikh

21hours
Shijoni turneun ditor të Kajros nga Sharm El Sheikh me autobuz për të... read more
Ekskursion Sharm Mega Safari

Mega safari ekskursion sharm el sheikh

7hours
Duke thirrur të gjithë dashamirët e aventurës, ky ekskursion Mega safa... read more
Biciklete me katër biçikleta në shkretëtirën e Sharm El Sheikh

Biciklete me katër biçikleta në shkretëtirën e sharm el sheikh

3hours
Provoni diçka emocionuese në pushimet tuaja me këtë ekskursion me biçi... read more
Udhëtim snorkeling në Ras Mohammed & White Isalnd nga sharm

Parku kombëtar ras muhammed dhe udhëtimi për snorkeling në ishullin e bardhë

8hours
Deti i Kuq është një vend zhytjeje me famë botërore dhe konsiderohet t... read more
Aventurë Safari në Shkretëtirë në Sharm el Sheik (5 udhëtime në 1)

Aventura në shkretëtirën e sharm el sheikh (5 udhëtime në 1)

5hours
Shfrytëzojeni sa më shumë pushimet tuaja me këtë aventurë në shkretëti... read more

THINGS TO DO IN SHARM EL SHEIKH

Ekskursione në Kajro | Udhëtime ditore në Kajro dhe Piramidat

Ekskursione në Kajro

Ekskursione në Luxor | Udhëtime dhe turne ditore nga Egjipti

Ekskursione në Luxor

Udhëtime|Ekskursione|Udhëtime dhe gjëra për të bërë në Sharm el Sheikh

Ekskursione Sharm

Ekskursione, turne dhe udhëtime ditore në Hurghada

Ekskursione në Hurghada

Udhëtime Detare | Zhytje | Snorkeling | Sportet ujore dhe gjërat për të bërë në Sharm el Sheikh

Turne në Detin e Kuq